Tickets
Back to overview
  • 96 min. 0 sec.
  • Ellen Page
    Michael Cera
    Jennifer Garner
  • United States
  • drama, komedie
  • English
  • Dutch

Juno is trying to find a way in life now that she has unexpectedly become pregnant. This refreshing dramedy was a big indie hit in 2007 and was nominated for four Oscars. It also meant the start of Ellen Page's Hollywood-career.

These films will also interest you

Piranhas (La paranza dei bambini)

drama actie

'Piranhas’ volgt een groep minderjarige patsertjes die de criminele ladder in sneltempo beklimmen. De vijftienjarige Nicola en zijn maten worstelen met familie, groepsdruk en de liefde terwijl ze de smalle straten van Napels onderdompelen in scooterolie en vers bloed. Regisseur Giovannesi bevolkt de cast met onervaren Napolitanen, en parkeert de film naast genre-klassiekers als ‘Cidade de deus’ en ‘Mean Streets’. 

Piranhas (La paranza dei bambini)

13 Dec 17:45
Show all

Instinct

drama

Ervaren psychologe Nicoline moet beslissen over het lot van Idris, een zedendelinquent die een aantal ernstige misdrijven op zijn naam heeft staan. Na vijf jaar behandeling staat hij op het punt om voor het eerst op onbegeleid verlof te gaan. Nicoline vertrouwt hem niet en probeert zijn proeftijd te verlengen. Een machtsstrijd breekt los....

Instinct

13 Dec 20:00
17 Dec 17:45
Show all

The Invisible Life Of Eurídice Gusmão

drama

Rio de Janeiro, 1950. De 18-jarige Eurídice en de twintigjarige Guida zijn onafscheidelijke zussen die nog bij hun conservatieve, strikte ouders wonen. Eurídices ideaal is een carrière als pianiste, Guida hoopt de ware liefde te vinden. Na een dramatische gebeurtenis worden ze gescheiden door hun vader en gedwongen apart te leven. Terwijl ze beiden hun droom najagen, geven ze nooit de hoop op elkaar terug te vinden.

The Invisible Life Of Eurídice Gusmão

14 Dec 17:00
15 Dec 19:30
Show all

Atlantique

drama

De 17-jarige Ada uit Dakar wordt verliefd op Souleiman, maar is uitgehuwelijkt aan een andere man. Wanneer Souleiman plots verdwijnt, lijkt het erop dat hij de riskante boottocht naar Europa probeert te maken. Als de lichamen van een aantal van zijn vrienden op het strand aanspoelen, wordt aangenomen dat hij de tocht niet heeft overleefd. Een dans op het slappe koord tussen droom en werkelijkheid. 

Atlantique

14 Dec 20:00
16 Dec 17:15
Show all

The Wizard Of Oz

drama musical

Dorothy, een meisje uit het Zuiden van de Verenigde Staten wordt door een orkaan uit haar triest bestaan weggerukt en wordt wakker aan de ‘andere kant van de regenboog’, in een fabelachtig land. Hoe raakt ze terug thuis? In de loop van haar zoektocht maakt ze nieuwe vrienden: een blikken man, een laffe leeuw en een vogelverschrikker gemaakt van stro. Onweerstaanbare liedjes zetten de meest uitbundige kleuren waar het Land van Oz in baadt, nog meer in de verf tegenover het zwart-wit van het dagelijks bestaan in Kansas…

Deze Technicolor-sprookjesmusical blijft één van Hollywoods dierbaarste fantasieën. Judy Garland werd op 16-jarige leeftijd een ster toen ze Over the Rainbow zong. Na Gone with the Wind (1939) en Snow White and the Seven Dwarfs (1937) was dit de derde meest succesvolle film uit de jaren ’30.

The Wizard Of Oz

15 Dec 17:00
Show all

Proxima

drama

Sarah is een Franse astronaute en alleenstaande moeder. Ze bereidt zich voor op een ruimtemissie waarvoor ze één jaar in het International Space Station zal verblijven. Terwijl ze als enige vrouw in een omgeving vol mannen loodzware fysieke en mentale training ondergaat, worstelt ze ook met het idee dat ze haar 8-jarige dochtertje een jaar lang zal moeten achterlaten. 
 

Proxima

16 Dec 20:00
Show all

Cleo

drama

22/11 om 20u00:
AVANT-PREMIÈRE IN AANWEZIGHEID VAN HOOFDACTRICE ANNA FRANZISKA JAEGER 

Cleo (17) overleeft een verkeersongeval waarbij haar ouders om het leven komen. Haar liefhebbende oma probeert Cleo en haar broertje een warm nest te bieden, maar moet het ontgelden met een rebelse tiener. Cleo zoekt troost in haar pianospel en de muziek van Rachmaninov, maar ook in de oudere, mysterieuze Leos…

Cleo

17 Dec 20:00
Show all