Tickets
Back to overview
 • 113 min.
 • Monica Bellucci
  Ben Kingsley
  Truus de Boer
  Filip Peeters
  Hilde Van Mieghem
 • Belgium
  Netherlands
  Israel
 • thriller
 • English
 • Dutch

A Mossad spy becomes embroiled in a web full of mystery when he embarks on his last mission. To break with his past, he must first pass the enigmatic Angela and his ambitious colleague. This blood-curdling thriller was partly shot in Antwerp, so we also see some Flemish actors at work alongside world stars Sir Ben Kingsley and Monica Bellucci.

These films will also interest you

The Good Liar

thriller drama

Het recept van deze entertainende film: twee topacteurs (Helen Mirren, Ian McKellen) steken elkaar de loef af terwijl het verhaal je van de ene verbazing naar de andere voert. Wat begint als een schijnbaar onschuldige date tussen twee oudjes, verandert in een emotionele rollercoaster, rijkelijk gevuld door de bewogen levenswandel van beide protagonisten. 

Het is een verademing om nog eens een echte Hollywood-film te zien die aandacht heeft voor mensen op leeftijd. Kwaliteit met rimpels!

The Good Liar

28 Jan 17:45
1 Feb 17:00
3 Feb 17:15
11 Feb 17:45
Show all

The Whistlers

thriller komedie

Exclusieve preview, aangeboden door het Internationaal Filmfestival Rotterdam.

De naam Porumboiu staat garant voor arthouse parels. Denk maar aan “4 Months, 3 Weeks, and Two Days”& “The Death of Mr. Lazarescu”. De Roemeense regisseur verrast dan ook vriend en vijand met zijn eigenzinnige blik op het film noir genre. Hij levert zijn meest toegankelijke en grappigste film tot op heden af.

Cristi is een inspecteur bij de politie van Boekarest die beide kanten van de wet bewandelt. We volgen hem van Boekarest tot de Canarische Eilanden en terug, en komen onderweg een femme fatale, een geheimzinnige oude fluittaal, bedrog en verraad, en komische plot twists tegen: ‘The Whistlers’ is een film noir zoals je die nog nooit gezien hebt. Het hoofdpersonage denkt effectief de hoofdrol te spelen in zijn eigen verhaal, maar verdwijnt als veredelde gastrol in de annalen van de geschiedenis. 

 

An elegant and stylishly crafted piece of entertainment.
The Guardian

The Whistlers

28 Jan 20:00
1 Feb 20:00
10 Feb 20:00
16 Feb 19:30
Show all

Adoration

thriller drama

‘Adoration’ is het verhaal van Paul, een 14-jarige dromer. Zijn moeder is werkvrouw in een psychiatrisch ziekenhuis. Zijn vader is lang geleden uit hun leven verdwenen. Tijdens de zomervakantie wordt een nieuwe patiënte opgenomen, Gloria, een schizofreen tienermeisje. Paul wordt halsoverkop verliefd op haar en samen lopen ze weg van de wereld van de volwassenen. Zijn liefde wordt stevig op de proef gesteld wanneer het roekeloze karakter van Gloria de bovenhand neemt... 

De Belgische regisseur Fabrize du Welz weet als geen ander hoe hij de mystiek van de Ardennen vertaalt naar een sfeervol verhaal (‘Calvaire’, ‘Alleluia’). Hij krijgt hiervoor de steun van klinkende namen als Béatrice Dalle, Benoît Poelvoorde en Peter Van Den Begin. Maar het zijn de jonkies Fantine Harduin en Thomas Gioria die film dragen. 

 

a brooding, sometimes bloody fairy tale of amour fou
- IONCINEMA

 

Adoration

14 Feb 20:00
Show all