Tickets
Back to overview

Cinema Storck is terug: kom op 05/10 kijken naar 'Niet Schieten'

Cinema Storck start opnieuw op 5 oktober 2018 met de film 'Niet Schieten' van Stijn Coninx. De vertoning zal in aanwezigheid zijn van regisseur Stijn Coninx en acteur Jan Decleir.

Filmfestival Oostende volgt het hele jaar door de internationale auteurscinema en de selecties van de vele internationale filmfestivals. Deze pareltjes brengen we nu doorheen het jaar naar Oostende. Hierdoor werd een oude droom van het festival, om de nieuwste auteursfilms ook buiten de periode van het festival in Oostende te vertonen, gerealiseerd! Als eerbetoon aan de Oostendse grootmeester-cineast kreeg het initiatief de naam Cinema Storck.

Synopsis van de film:

Bij de laatste aanslag van de Bende Van Nijvel op het warenhuis Delhaize in Aalst op 9 november 1985 ziet de 9-jarige David Van de Steen hoe zijn ouders en zus voor zijn ogen neergeschoten worden. Hijzelf blijft zwaargewond en verweesd achter. De grootouders Albert en Metje vangen hun kleinzoon op en hebben de loodzware opdracht om ondanks het grote verlies, verdriet, en vele onbeantwoorde vragen, hun kleinzoon een toekomst te bieden…

 

Bestel hier je tickets!

Het volledige programma kan je terugvinden op www.cinemastorck.be en in onze maandelijkse programmaflyer.