Tickets
Back to overview

Oh, what a Ladies Night!

Het grootste ‘Leading Ladies’-event van de 13e FFO-editie

Pittige female power deuntjes weergalmden op het plein voor Kursaal Oostende. De toon op de rode loper was meteen gezet! De massa vrouwen had zich keurig opgedirkt en iedereen had duidelijk zin in een avondje stappen met de vriendinnen. Hier was elke vrouw een ‘leading lady’. Iedereen mocht in de spotlight staan, elke vrouw werd gefotografeerd op de rode loper alsof ze een filmster was.

Zoals het op een echte ladies night hoort, was er een heleboel verwennerij. De kapsters van Atelier Bonjé & Hairmaxx toverden elk kapsel om in een feestelijke look. De mise-en-place van de lekkernijen (Chocolatier Olivier Willems) en cocktails was in volle gang om er na de film een spetterend feest van de maken. Na een eerste glaasje cava ging iedereen naar binnen in het prachtige auditorium voor de filmvertoning.

Eens de 1.300 aanwezige vrouwen (en 2 mannen) plaats hadden genomen, werden ze hartelijk verwelkomd door gastvrouwen Lynn Van Royen en Sandra Bekkari. De sfeer zat er meteen in toen bleek dat alle vrouwen deel zouden uitmaken van de aftermovie van FFO19. Wat een kippenvelmoment was het toen de meer dan 1000 vrouwen rechtsprongen en applaudiseerden tijdens de opnames!

Daarna werden enkele vrouwen in de watten gelegd met een van de prijzen uit het rijkelijk gevulde aanbod: een bon voor een zonnebril van eyes+more, een verrassingspakket van Maison Saints&Bullies, een bon van Bistro Belle de Jour, een hotelcheque, cadeaubonnen van Terre Bleue, boeken van Sandra Bekkari, avondjes uit naar Casino Oostende en de hoofdprijs: een verblijf, aangeboden door Go CHIC, van 3 nachten in een pittoresk hotel op Malta. 

Tijd om de film ‘Late Night’ te starten. ‘The Office’-actrice Mindy Kaling schreef het scenario voor deze Amerikaanse dramedy waarin Oscarwinnares Dame Emma Thompson een talkshow-presentatrice speelt die de kijkcijfers van haar programma ziet dalen. De ideale feelgoodfilm voor deze Ladies Night.

Dit jaar werd de ‘Ladies Night’ trouwens de kick-off voor #MODEinOOSTENDE, het mode-event van het jaar waar Toerisme Oostende en Feeling de beste shop-adresjes van Oostende in de kijker zetten. Tijdens de modeshow van deze Ladies Night gaven een 20-tal winkels al een voorproefje van hun nieuwe collecties, die ze op #MODEinOOSTENDE zouden voorstellen. De modellen toonden zowel dames-, heren- als kinderkledij waardoor iedereen meteen zin kreeg om een nieuwe outfit te shoppen. De sfeer zat er goed in en ging alleen nog maar in stijgende lijn verder. Én daar hoort een lekkere cocktail bij! De avond eindigde met een stevige afterparty en als kers op de taart kregen alle dames een leuke goodiebag mee naar huis.