Tickets
Back to overview

Q-hotspot: 1917

MOVIE NIGHTS

Niks heerlijker dan genieten van een goede film in openlucht bij zonsondergang. Elke dinsdagavond wordt de Q-Hotspot omgetoverd tot een grote openluchtcinema met 400 plaatsen. Dinsdag 4 augustus spelen we 1917 van Sam Mendes. 

Filmfestival Oostende zorgt voor de film, Q-Music voor het gezellige decor en een fijn plekje om te zitten. Jij voorziet het gezelschap! 

WAT MOET JE DOEN?

Speel mee met de Q- wedstrijd én luister zeker elke maandag naar Marie (16u-18u), want ook zij geeft tickets weg! 

Ben je bij de gelukkigen die naar de Movie Night mag komen? Dan krijg je een mail met daarin jouw persoonlijke uitnodiging (voor jezelf en 3 vrienden). 

Meedingen naar een plaatsje kan via deze link.

OVER DE FILM

Op het hoogtepunt van de Eerste Wereldoorlog krijgen twee jonge Britse soldaten Schofield (George MacKay; bekend van Captain Fantastic) en Blake (Dean-Charles Chapman; van Game of Thrones) een op het eerste gezicht onmogelijke missie toegewezen. In een race tegen de klok moeten ze vijandelijk terrein betreden en een boodschap afleveren waarmee zij een dodelijke aanval op honderden soldaten kunnen voorkomen - waaronder Blake zijn eigen broer.

De oorlogsfilm van Sam Mendes was dé winnaar van de Golden Globes, hij won de Globe voor beste dramafilm én beste regie. De film is als een single-shot opgenomen, waardoor het lijkt alsof er nergens in het beeld is gesneden en je als kijker mee rent, wroet, kruipt, bukt, valt en weer doorgaat met twee jonkies in de loopgraven.  ‘1917’ een film die alleen op het grootste scherm zijn doel bereikt, een must see tijdens deze Q Movie Night dus!