Tickets
Back to overview

Q-hotspot: Bad Boys For Life

MOVIE NIGHTS

Niks heerlijker dan genieten van een goede film in openlucht bij zonsondergang. Elke dinsdagavond wordt de Q-Hotspot omgetoverd tot een grote openluchtcinema met 400 plaatsen. Dinsdag 21 juli spelen we Bad Boys For Life! 

Filmfestival Oostende zorgt voor de film, Q-Music voor het gezellige decor en een fijn plekje om te zitten. Jij voorziet het gezelschap! 

WAT MOET JE DOEN?

Speel mee met de Q- wedstrijd én luister zeker elke maandag naar Marie (16u-18u), want ook zij geeft tickets weg! 

Ben je bij de gelukkigen die naar de Movie Night mag komen? Dan krijg je een mail met daarin jouw persoonlijke uitnodiging (voor jezelf en 3 vrienden). 

Meedingen naar een plaatsje kan via deze link.

OVER DE FILM

Het Hollywood-debuut van Adil El Arbi & Bilall Fallah mocht niet ontbreken in het programma van de movie nights. Het olijke duo heeft de voorlopig meest succesvolle film van 2020 gedraaid. Ze consolideren de superflikken, vertolkt door Will Smith & Martin Lawrence, als één van de beste movie franchises aller tijden. 

Mike Lowrey en Marcus Burnett zijn nog steeds werkzaam bij de politie van Miami. Terwijl Marcus al denkt aan pensioen, om eindelijk van zijn gezin en nieuwe kleinkind te genieten, is zijn partner Mike van plan tot zijn honderdste achter de boeven aan te zitten. Ongewild moeten ze allebei in actie komen als een gewelddadige seriemoordenaar Mike boven aan zijn dodenlijst zet. Ze krijgen hulp van een nieuw opgerichte politie-eenheid vol jonge honden, die zich bedienen van de modernste technische snufjes.