Back to overview

Q-hotspot: Black Panther

MOVIE NIGHTS

Niks heerlijker dan genieten van een goede film in openlucht bij zonsondergang. Elke dinsdagavond wordt de Q-Hotspot omgetoverd tot een grote openluchtcinema met 400 plaatsen. Dinsdag 11 augustus spelen we Black Panther van Ryan Coogler. 

Filmfestival Oostende zorgt voor de film, Q-Music voor het gezellige decor en een fijn plekje om te zitten. Jij voorziet het gezelschap! 

WAT MOET JE DOEN?

Speel mee met de Q- wedstrijd én luister zeker elke maandag naar Marie (16u-18u), want ook zij geeft tickets weg! 

Ben je bij de gelukkigen die naar de Movie Night mag komen? Dan krijg je een mail met daarin jouw persoonlijke uitnodiging (voor jezelf en 3 vrienden). 

Meedingen naar een plaatsje kan via deze link.

OVER DE FILM

De Marvel film Black Panther (2018) kan  je gerust zien als een statement, met een overwegend zwarte cast en sterke vrouwenrollen. Het is vooral de terugkoppeling naar Afrikaanse tradities, beeldende kunsten en zelfs uitspraak die Black Panther zo interessant maakt. Hier worden niet zomaar wat oerrituelen, frivole patroontjes en zware accenten opgevoerd. Er is goed nagedacht over al die details. Ook al zijn ze fictief, het is met een voelbaar respect voor de inspiratiebron.