Tickets
Back to overview

Q-hotspot: Chef

MOVIE NIGHTS

Niks heerlijker dan genieten van een goede film in openlucht bij zonsondergang. Elke dinsdagavond wordt de Q-Hotspot omgetoverd tot een grote openluchtcinema met 400 plaatsen. Dinsdag 28 juli spelen we Chef van en met Jon Favreau. 

Filmfestival Oostende zorgt voor de film, Q-Music voor het gezellige decor en een fijn plekje om te zitten. Jij voorziet het gezelschap! 

WAT MOET JE DOEN?

Speel mee met de Q- wedstrijd én luister zeker elke maandag naar Marie (16u-18u), want ook zij geeft tickets weg! 

Ben je bij de gelukkigen die naar de Movie Night mag komen? Dan krijg je een mail met daarin jouw persoonlijke uitnodiging (voor jezelf en 3 vrienden). 

Meedingen naar een plaatsje kan via deze link.

OVER DE FILM

Chef-kok Carl Casper (Jon Favreau) neemt plotseling ontslag bij een prominent restaurant in Los Angeles. Hij vertrekt naar Miami en met de hulp van zijn ex-vrouw (Sofia Vergara), beste vriend en zoontje knapt hij een oude food truck op en begint hij zijn eigen restaurant op wielen. Tijdens een culinaire road trip met zijn vrienden en familie herontdekt Carl zijn creativiteit en passie voor koken, leven en liefde.

Heel wat fans kennen Jon Favreau als Happy Hogan uit ‘Iron Man’, ‘The Avengers’ en ‘Spider-Man’ – maar de filmster heeft naast acteren ook nog een bloeiende carrière als producent, scriptschrijver én regisseur. Hij regisseerde onder meer 'Iron Man’ en ‘The Jungle Book’ en mocht in 2019 ook Disney's 'The Lion King' in een nieuw jasje steken. Met de feelgood film Chef legt hij zich toe op kleinschaligere en meer persoonlijke cinema.