Back to overview

Q-hotspot: Once Upon A Time In Hollywood

MOVIE NIGHTS

Niks heerlijker dan genieten van een goede film in openlucht bij zonsondergang. Elke dinsdagavond wordt de Q-Hotspot omgetoverd tot een grote openluchtcinema met 400 plaatsen. Dinsdag 7 juli bijt Once Upon A Time in Hollywood de spits af. 
 

Q-Music & Filmfestival Oostende zorgen voor de film, het gezellige decor en een fijn plekje om te zitten. Jij voorziet het gezelschap! 

WAT MOET JE DOEN?

Speel mee met de Q- wedstrijd én luister zeker elke maandag naar Marie (16u-18u), want ook zij geeft tickets weg! 

Ben je bij de gelukkigen die naar de Movie Night mag komen? Dan krijg je een mail met daarin jouw persoonlijke uitnodiging (voor jezelf en 3 vrienden). 

Meedingen naar een plaatsje kan via deze link.


OVER DE FILM

In Once Upon A Time in Hollywood schitteren Leonardo DiCaprio & Brad Pitt als respectievelijk Rick Dalton en Cliff Booth. De één is een has-been acteur uit tal van westerns, de andere is zijn trouwe stuntman. Een unieke combinatie van persoonlijkheden die het proberen te redden in een Hollywood dat ze niet meer herkennen. We volgen hen op de vooravond van de beruchte Manson-moorden, waarbij Sharon Tate (vertolkt door Margot Robbie), de zwangere vrouw van Roman Polanski, samen met enkele vrienden, om het leven kwam. 

Quentin Tarantino doet het opnieuw: Once Upon a Time in Hollywood, zijn meanderende portret van een handvol kleurrijke figuren in het Los Angeles van 1969, is een van de beste films uit zijn carrière. Minder geweld, meer ziel.  (Lieven Trio - De Morgen)

Tijdens het zien van Once upon a time in Hollywood zou je zo willen tijdreizen naar het Hollywood van toen, om er met Sharon Tate naar die prachtige cinema te gaan. Wat brengt hij het verrukkelijk in beeld. (Jeroen Struys - De Standaard)