Tickets
Back to overview

WEDSTRIJD AFGELOPEN - Win VIP-tickets voor jou en je vriend(in) dankzij Euromillions

Doe snel mee en win een van de 50 VIP-tickets voor Red Sandra inclusief walking dinner!

Het Filmfestival Oostende wordt dit jaar schitterender dan ooit. Want dankzij Nationale Loterij Club en EuroMillions ben jij een van de sterren van de avond! En het wordt nog beter: je mag iemand meenemen om deze onvergetelijke ervaring te delen.

De VIP-avond start met een walking dinner in de EuroMillions-lounge van Kinepolis Oostende. Daarna ontdekken jullie de nieuwe film ‘Red Sandra’. Psst … vooraf worden jullie getrakteerd op een fijne animatie Millionaire @ The Movies.

De nieuwe filmparel van regisseurs Jan Verheyen en Lien Willaert vertelt het waargebeurde verhaal van de familie Massart, een verhaal dat 10 jaar geleden de media en de publieke opinie in België en ver daarbuiten beroerde. William (Sven De Ridder) en Olga (Darya Gantura) krijgen onverwacht de diagnose dat hun enige, zesjarige dochtertje Sandra (Rosalie Charles) lijdt aan een zeldzame spierziekte. Ze heeft nog ongeveer een jaar te leven. De wereld van het gezin stort in elkaar. De vader weigert de hoop op te geven en gooit zich in een verbeten strijd tegen de farma-industrie.

Wil jij erbij zijn op 23 oktober 2021 tijdens het Filmfestival Oostende? Maak samen met een vriend(in) hieronder kans op een schitterende filmavond met extra animatie in de cinemazaal, parking, een walking dinner en dessertenbuffet na de film… op onze kosten natuurlijk.

Speel je mee? Je hebt nog tot 13 oktober om 9 uur. Kans maken doe je hier

Succes!