Terug naar overzicht
  • 108
  • Guillaume Canet, Juliette Binoche, Vincent Macaigne, Nora Hamzawi, Christa Théret, Pascal Greggory
  • Frankrijk
  • komedie
  • Frans
  • Nederlands

Alain, 40 jaar, leidt een bekende uitgeverij. De romans van zijn vriend Leonard, een bohemien schrijver, worden er uitgegeven. Selena, de vrouw van Alain, is de ster van een populaire tv-reeks. Valerie, de vriendin van Leonard, is de assistente van een politicus.

Ook al zijn ze heel lang vrienden, Alain weigert het nieuwe manuscript van Leonard…

De relaties tussen de twee koppels, meer verweven dan ze lijken, worden ingewikkelder.

Filmfestival Oostende
12 feb. 20:00 Tickets
19 feb. 17:45 Tickets
25 feb. 20:00 Tickets

Deze films zullen u ook interesseren

Les Chatouilles

drama komedie

Odette is 8 jaar, en houdt van dansen en tekenen. Waarom wantrouwt ze een vriend van haar ouders die een “kietelspelletje” met haar wil spelen?

Eenmaal volwassen, danst Odette haar woede weg. Ze verbreekt de stilte en omarmt het leven…

Les Chatouilles

14 jan. 20:00 Tickets
21 jan. 20:00 Tickets
27 jan. 17:00 Tickets
Bekijk all

Au bout des doigts

komedie

Piano is de geheime passie van Mathieu Malinski, iets waar hij niet over spreekt tegen de foute vrienden waar hij mee optrekt. Na een zoveelste kleine misdaad komt de redding voor Mathieu uit onverwachte hoek, en wordt hij gedropt in een wereld die helemaal vreemd voor hem is.

 

Au bout des doigts

8 jan. 20:00 Tickets
15 jan. 20:00 Tickets
20 jan. 17:00 Tickets
25 jan. 17:45 Tickets
Bekijk all

The old man and the gun

misdaad komedie

De charmante Forrest Tucker (Robert Redford) is al ruim op pensioengerechtigde leeftijd, maar nog steeds één van de meest succesvolle bankovervallers van de 20e eeuw. Wanneer hij ook nog de vrouw van zijn dromen ontmoet lijkt zijn leven compleet. Maar wanneer de jonge detective John Hunt een klopjacht organiseert op Forrest en zijn handlangers, ontstaat er al snel een kat en muis spel waarbij zelfs Hunt de charmes van Forrest niet kan weerstaan.

The old man and the gun

23 feb. 20:00
25 feb. 17:45
Bekijk all

Eight grade

drama komedie

De dertienjarige Kayla wordt gevolgd in haar laatste schooljaar voor ze naar High School gaat. In haar vlogs, die door niemand bekeken worden, geeft ze vastberaden adviezen over volwassen worden en hoe je dat een beetje zelfverzekerd kunt doen. In het echte leven staat ze echter aan de zijlijn en vindt maar moeilijk aansluiting bij haar leeftijdgenoten, laat staan de jongen op wie ze verliefd is. Eighth Grade is een ode aan de onuitputtelijke teen spirit.

 

Eight grade

22 feb. 20:00
Bekijk all