Terug naar overzicht
  • 108
  • Guillaume Canet, Juliette Binoche, Vincent Macaigne, Nora Hamzawi, Christa Théret, Pascal Greggory
  • Frankrijk
  • komedie
  • Frans
  • Nederlands

Alain, 40 jaar, leidt een bekende uitgeverij. De romans van zijn vriend Leonard, een bohemien schrijver, worden er uitgegeven. Selena, de vrouw van Alain, is de ster van een populaire tv-reeks. Valerie, de vriendin van Leonard, is de assistente van een politicus.

Ook al zijn ze heel lang vrienden, Alain weigert het nieuwe manuscript van Leonard…

De relaties tussen de twee koppels, meer verweven dan ze lijken, worden ingewikkelder.

Filmfestival Oostende

Deze films zullen u ook interesseren

Raoul Taburin

komedie

Raoul Taburin is een kleine jongen die is opgegroeid zonder te leren hoe hij moet fietsen. De film is een verhaal van een enorm misverstand dat door Raoul ervaren wordt als een vloek. Hij ziet zichzelf als een onvrijwillige oplichter.

Raoul Taburin

26 apr. 17:45
28 apr. 19:30
4 mei 17:30
11 mei 17:30
Bekijk all

Emma Peeters

komedie romantiek

Emma Peeters staat op het punt om 35 te worden. Al jaren probeert ze in Parijs door te breken als actrice maar tevergeefs. Om toch iets van haar leven te maken, beslist ze zelfmoord te plegen. Ze prikt de datum de week daarna, op haar verjaardag. Toevallig ontmoet ze Alex Bodart, een lichtjes bizarre uitvaartverzorger die haar hulp wil bieden… of ze dat nu leuk vindt of niet.

Emma Peeters

26 apr. 20:00
12 mei 19:30
21 mei 17:45
Bekijk all

Mid 90's

drama komedie

De tiener Stevie groeit op in Los Angeles in de jaren 90. Zijn relatie met zijn familie, waaronder zijn alleenstaande moeder en oudere broer, loopt niet altijd van een leien dakje en op school voelt hij zich genegeerd door zijn rijkere vrienden. Wanneer Stevie een groep vrienden ontmoet, met een passie voor het skateboarden, leert hij harde lessen over het leven

Mid 90's

27 apr. 20:00
30 apr. 17:45
3 mei 17:45
14 mei 20:00
Bekijk all