WORD LID VAN DE FFO BUSINESS CLUB

Filmfestival Oostende (FFO) is het enige filmfestival aan de kust en samen met Theater Aan Zee (TAZ) het belangrijkste jaarlijkse culturele evenement in Oostende. Sinds 2007 zijn we uitgegroeid tot een begrip in de Vlaamse filmwereld. De focus op de Vlaamse film aangevuld met een internationaal aanbod en twee 2 internationale competities zorgen voor een publieksvriendelijk programma dat jaarlijks kan rekenen op zo’n 45.000 bezoekers.  

Voor ondernemers ontwikkelden we nu de "FFO Business Club". Het festival biedt immers dé ideale gelegenheid om uw klantenrelaties, collega’s of vrienden uit te nodigen voor een gezellige netwerkavond met de nieuwste films, sterren op de rode loper en lekkere hapjes.

Het filmfestival vormt een belangrijk onderdeel van de cultuurbeleving in Oostende. Dankzij uw sponsoring kan FFO dan ook verder uitgroeien tot hét filmfestival van de Vlaamse film om zo de filmcultuur in de ruime regio verder te bevorderen en stimuleren.

Voor 100 euro kan u al lid worden van onze businessclub. U ontvangt hiervoor een factuur en geniet van de volgende voordelen:

  • Aanwezigheid op de FFO Business club netwerkavond op vrijdag 13 september, in aanwezigheid van de Master van FFO19, Lynn Van Royen: een filmvertoning, gevolgd door een gezellig netwerkevent met uitgebreide receptie en meet & greet

  • Toegang tot de exclusieve FFO afterparty op vrijdag 13 september

  • De mogelijkheid om je partner, zakenrelaties, familie, vrienden, ... mee uit te nodigen op deze exclusieve avond aan het voordeeltarief van 49 euro p.p.

  • Logovermelding op de website van Filmfestival Oostende

  • 4 vouchers, in te ruilen voor een film naar keuze uit het programma van FFO19.

  • 4 drankjes in het FFO festivalcafé

  • Een FFO Business Club raamsticker met een leuke film quote voor op je etalage, of gewoon als aandenken.

  • Een leuke FFO goodie om uit te delen aan klanten of relaties.

Schrijf je hier in.
Meer info? Contacteer Floris Vandekerckhove via floris@filmfestivaloostende.be