FFO haalt sterrencast van ‘The Couple Next Door’ naar Oostende

Filmfestival Oostende (FFO) kondigt met trots de Europese première aan van Belgisch regisseur Dries Vos' nieuwste werk: ‘The Couple Next Door’. De internationale sterrencast met onder meer Sam Heughan (‘Outlander’), Eleanor Tomlinson (‘Poldark’), Jessica De Gouw (‘The Secrets She Keeps’) en Alfred Enoch (‘How to Get Away with Murder’) komt de reeks voorstellen op zondag 28 januari.

Sam Heughan

De reeks werd geschreven door David Allison en is een regie van Dries Vos. De Vlaamse regisseur maakt internationaal furore en is onder meer bekend van ‘De Dag’, ‘Billie vs. Benjamin’ en de Britse adaptatie van ‘Professor T’. Vos produceerde ‘The Couple Next Door’ met zijn pas opgerichte Vlaamse productiehuis Happy Duck Films en filmde de reeks met een volledig Vlaamse crew in België.

Campari

Gala Première

Tijdens FFO24 zullen de eerste twee afleveringen vertoond worden. Tickets voor deze exclusieve Gala Première op zondag 28 januari zijn vanaf nu te koop.

Voor de reeks maakt de cast een acte de présence op de rode loper. De unieke avond sluiten we feestelijk af met een cocktail aangeboden door Campari.

Koop tickets

Sam Heughan heeft met zijn rol als Jamie Fraser in de bekroonde reeks 'Outlander' een internationaal publiek veroverd. Eleanor Tomlinson verwierf bekendheid met haar rol als Demelza Poldark in de historische dramaserie 'Poldark'. Ze schitterde ook in de historische dramaserie 'The White Queen' en de fantasy-avonturenfilm 'Jack the Giant Slayer'. Jessica De Gouw ken je misschien als Agatha Fyfle uit de psychologische thrillerserie 'The Secrets She Keeps' en Alfred Enoch speelde mee in meerdere Harry Potter-films en oogstte lof voor zijn rol als Wes Gibbings in 'How to Get Away with Murder'.

Ter ere van hun bezoek aan Oostende worden Dries Vos en de cast gehuldigd met een ster op onze prestigieuze Walk of Fame. Deze speciale erkenning op de drukbezochte zeedijk markeert hun uitzonderlijke bijdrage aan de wereld van film en televisie.

The Couple Next Door

‘The Couple Next Door’ vertelt het verhaal van Evie (Eleanor Tomlinson) die met haar partner Pete (Alfred Enoch) verhuist naar een chique Engelse buitenwijk. Al snel bevinden ze zich in een wereld van glurende buren en statusangst. Ze raken intens bevriend met Danny (Sam Heughan) en Becka (Jessica De Gouw), de buren ‘next door’. De spanning tussen de twee koppels is al snel te snijden, wat de rustige buitenwijk meteen een stuk minder saai maakt. 

‘The Couple Next Door’ belooft een zinderend psychologisch drama te worden dat de verstikkende sfeer van een buitenwijk en de gevolgen van het najagen van je donkerste verlangens verkent.

The Couple Next Door
The Couple Next Door
The Couple Next Door
The Couple Next Door