FFO On Tour

Filmfestival Oostende (FFO) breidt uit en brengt dit najaar de magie van het festival naar verschillende culturele centra in West-Vlaanderen met FFO On Tour. Onder het motto “FFO komt naar jou”, nemen we je mee op een filmreis buiten Oostende, zodat je de beste films van Filmfestival Oostende 2024 kunt ervaren in jouw eigen buurt.

Dit najaar kun je genieten van een zorgvuldig geselecteerde reeks films die eerder te zien waren op het festival in Oostende. Met exclusieve vertoningen, ontmoetingen met regisseurs en acteurs, en een gezellige nabespreking bieden we een unieke filmervaring voor alle filmliefhebbers in Vlaanderen. Of je nu een filmliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een bijzondere avond uit, FFO On Tour heeft iets te bieden voor iedereen.

Wat kun je verwachten?

  • Ontdek een selectie films die eerder te zien waren op Filmfestival Oostende 2024, variërend van ontroerende speelfilms tot fascinerende documentaires.
  • Beleef het festivalgevoel met de aanwezigheid van regisseurs, acteurs en andere betrokkenen die je een kijkje achter de schermen geven.
  • Geniet van een drankje en napraatmogelijkheid na de vertoning.

Data & locaties

Mis deze unieke kans niet om de beste films van Filmfestival Oostende 2024 te zien in een culturele locatie bij jou in de buurt!